Werkplaats

Vos Werkplaats

Bij Vos Tweewielers beschikken we over een professionele werkplaats. Deze is voorzien van de nieuwste technologie, waarmee we uw (elektrische) fiets zo goed en efficiënt mogelijk kunnen repareren en onderhouden.

Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige onderdelen en milieu-vriendelijke reinigingsmiddelen en smeermiddelen.

Ons advies is om de fiets bij gemiddeld gebruik eens per jaar een onderhoudsbeurt te laten geven. Fietst u dagelijks en/of een groot aantal kilometers, dan is twee keer per jaar niet overbodig. Bij goed onderhoud rijdt uw fiets beter en heeft u veel minder kans op onverwachte kosten en pech onderweg.

Wat is een onderhoudsbeurt? Onder andere afstelling en/of controle van ketting of riem, spaken, versnellingen, remmen, voorvork, trapas, banden, verlichting, spatborden, naven/assen, het smeren van alle bewegende delen, stuur en zadelpen + controle van alle bouten en moeren.

Bij elektrisch: controle van alle stekkers en inspuiting tegen vocht. Motor en/of wielen kalibreren, eventuele software update enzovoort.

Tarieven onderhoudsbeurt (exclusief eventuele onderdelen):

Fiets met remnaaf en/of naafversnelling € 60.00
Fiets met derailleurversnelling € 60.00
Elektrische fiets  € 68.50

Als u uw fiets komt brengen krijgt u van ons een gratis leenfiets mee. Bent u niet in de gelegenheid om zelf uw fiets te brengen voor reparatie of onderhoud? Wij bieden een haal- en brengservice aan. Op woensdag en op zaterdag rijden wij een vaste route, waarbij we uw fiets ophalen en weer thuisbrengen. In een straal van ongeveer 20km, dat wil zeggen plaatsen in en rond Gemeente Altena, de Bommelerwaard, Gemeente Heusden, Gemeente Waalwijk, Kaatsheuvel, Gemeente 's-Hertogenbosch, Vught, Gemeente Maasdriel.

U kunt hier telefonisch een afspraak voor maken op telefoonnummer 0416-69 2110 (optie 2)

 


Deel het met uw vrienden!