Verzekering

Sluit uw fietsverzekering direct bij ons af. Vos Tweewielers is partner van de ANWB. Hierdoor kunt u bij diefstal of schade rechtstreeks bij ons terecht, wij regelen alles voor u. 

      

ANWB Fietsverzekering    

Vos Tweewielers werkt samen met de ANWB en biedt u voor een voordelige premie een goede fietsverzekering. Bent u lid van de ANWB dan ontvangt u 5% korting op de premie. De pluspunten van de ANWB Fietsverzekering:

 • Direct een nieuwe fiets bij diefstal of totaal verlies binnen 3 jaar
 • Stel zelf uw fietsverzekering samen
 • Accessoires eenvoudig meeverzekerd
 • Keuze uit betalen per jaar of per maand (vanaf € 4,40)

 

U kunt kiezen uit drie verzekeringsvormen:

 • Diefstal
  U bent volledig verzekerd tegen diefstal. Wordt uw fiets in de eerste drie jaar gestolen, dan krijgt u kosteloos direct een nieuwe fiets. Hetzelfde merk en type, ook bij prijsstijgingen. Let op: gebruik altijd een ART goedgekeurd slot, met 2 sterren.
 • Diefstal&Beschadiging
  Naast diefstal bent u ook verzekerd voor beschadiging aan uw fiets. Zoals bijvoorbeeld door een val of een aanrijding, dan wordt de schade aan u vergoed. Gaat u fiets binnen de eerste drie jaar door aanrijding of vandalisme totaal verloren, dan ontvangt u een nieuwe fiets. Daarnaast kunt u uw fietsverzekering eenvoudig uitbreiden met Verhaalsrechtsbijstand en Ongevallen. Ook accessoires zijn eenvoudig mee te verzekeren.
 • Blijven fietsen verzekeringDe Blijven Fietsen Fietsverzekering is een doorlopende verzekering waarmee je altijd goed verzekerd bent tegen diefstal en schade. Waar je ook naartoe gaat, je kunt je fiets overal met een gerust gevoel stallen. Dankzij de track&trace-zender die op de fiets wordt bevestigd, kunnen we jouw fiets altijd opsporen. Lukt dit niet binnen 48 uur? De eerste 5 jaar krijg je van ons het aankoopbedrag vergoed. Daarnaast profiteer je ook van de Wegenwacht Fiets Service. Waar je ook bent gestrand, wij helpen je snel weer op weg.

 

Elektrische fiets

Heeft u een elektrische fiets? Dan is uw accu ook meeverzekerd. Daarnaast is pechhulp onderweg ook meeverzekerd in combinatie met de dekking Beschadiging.

 

Bereken hier direct uw premie! 

 

 

 

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  8.30-18.00
Dinsdag:  8.30-18.00
Woensdag:  8.30-18.00
Donderdag:  8.30-18.00
Vrijdag:  8.30-20.00
Zaterdag:  8.30-17.00
Zondag:  Gesloten


Facebook


Financiering