Verzekering

Sluit uw fietsverzekering direct bij ons af. Vos Tweewielers is partner van de ANWB. Hierdoor kunt u bij diefstal of schade rechtstreeks bij ons terecht, wij regelen alles voor u. 

      

ANWB Fietsverzekering    

Vos Tweewielers werkt samen met de ANWB en biedt u voor een voordelige premie een goede fietsverzekering. Bent u lid van de ANWB dan ontvangt u 5% korting op de premie. De pluspunten van de ANWB Fietsverzekering:

 • Direct een nieuwe fiets bij diefstal of totaal verlies binnen 5 jaar
 • Stel zelf uw fietsverzekering samen
 • Accessoires eenvoudig meeverzekerd
 • Keuze uit betalen per jaar of per maand (vanaf € 4,40)

 

U kunt kiezen uit drie verzekeringsvormen:

 • Diefstal
  U bent volledig verzekerd tegen diefstal. Wordt uw fiets in de eerste drie jaar gestolen, dan krijgt u kosteloos direct een nieuwe fiets. Hetzelfde merk en type, ook bij prijsstijgingen. Let op: gebruik altijd een ART goedgekeurd slot, met 2 sterren.
 • Diefstal&Beschadiging
  Naast diefstal bent u ook verzekerd voor beschadiging aan uw fiets. Zoals bijvoorbeeld door een val of een aanrijding, dan wordt de schade aan u vergoed. Gaat u fiets binnen de eerste drie jaar door aanrijding of vandalisme totaal verloren, dan ontvangt u een nieuwe fiets. Daarnaast kunt u uw fietsverzekering eenvoudig uitbreiden met Verhaalsrechtsbijstand en Ongevallen. Ook accessoires zijn eenvoudig mee te verzekeren.
 • Pechhulp
  24/7 hulp van de ANWB Alarmcentrale. We helpen je zowel thuis als aan de kant van weg. Pech niet direct op te lossen? Wij brengen je naar je bestemming of fietsenmaker. In heel Nederland pechhulp, ook in je eigen woonplaats. 
 • Rechtsbijstand
  Met de aanvullende dekking Verhaalrechtsbijstand verzeker je je van deskundige juridische hulp bij het verhalen van (letsel) schade die je hebt geleden door een verkeersongeval waarbij je met de fiets betrokken bent geweest. Deze dekking is geldig in Nederland en in Europa.
 • Ongevallen
  Met de aanvullende dekking Ongevallen ben je wereldwijd verzekerd van een uitkering aan jezelf of jouw nabestaanden als je blijvend invalide raakt of komt te overlijden als gevolg van een ongeval met jouw fiets. Bij overlijden wordt € 5.000,- uitgekeerd en bij blijvende invaliditeit maximaal € 10.000,-.

 

 

 

Elektrische fiets


Deel het met uw vrienden!