Fietslease

Vos Tweewielers is aangesloten bij verschillende leasemaatschappijen. Er zijn twee soorten fietslease mogelijk, Private lease of zakelijke lease. Afhankelijk van uw wensen en situatie kunnen wij u adviseren wat voor u de meest gunstige optie is. Informeer bij ons in de winkel naar de mogelijkheden. Heeft u vragen of staat uw wens hier niet bij, neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.

 

Private Lease: 

Privé een fiets of e-bike leasen tegen een vast maandbedrag. Je fietst op een gloednieuwe elektrische fiets of stadsfiets zonder onverwachte kosten van schade, diefstal of onderhoud. Dat zit bij lease allemaal in het maandbedrag. U heeft geen hoge aanschafkosten in een keer bij aankoop.  

 

Zakelijke lease:

Zakelijk een fiets leasen komt in principe op het zelfde neer als private lease, u fietst volledig ontzorgd tegen een vast maandbedrag. Echter profiteert u als zakelijke fietser van belastingvoordelen.

Sinds 1 januari 2020 is het een stuk eenvoudiger om een fiets van de zaak te regelen. Vanaf nu lease je op dezelfde manier als een auto: met een vaste bijtelling. Die bijtelling is voor fietsen vastgesteld op 7%. Dat betekent dat je al voor een paar euro per maand een (elektrische) fiets van de zaak kunt rijden en ook nog eens privé mag gebruiken. Hierin zijn drie mogelijkheden:

  1. Je werkgever betaalt alle leasekosten
  2. Je werkgever draagt een deel bij
  3. Je werkgever biedt alleen de leaseregeling aan. De leasekosten zijn voor rekening voor jou als werknemer

Via onderstaande links kunt u direct de maandlasten berekenen bij verschillende leasemaatschappijen.

 

Aangesloten leasemaatschappijen:

klik op onderstaande links voor meer informatie, en bereken direct uw maandlasten

Lease a bike – (onze voorkeur) alleen zakelijke lease, keuze uit alle fietsen

BOVAG leasefiets – private of zakelijke lease, keuze uit alle fietsen

 

 

Veel fietsmerken hebben ook een mogelijkheid om via de fabrikant te leasen. (klik op de link voor meer informatie)   

Gazelle

Koga

Cortina

 

 


Deel het met uw vrienden!