Flyer Gotour 7.10 Mixed 10 versnellingen met Hydraulische schijfremmen


Informatie

Comfortabel en ontspannen op korte of lange ritten - de nieuwe Gotour is de perfecte e-bike voor alle avonturiers. Eersteklas motor- en accuprestaties worden gecombineerd met een comfortabele zitpositie. Bovendien is de nieuwe Gotour zeer overtuigend door de nieuwste technologieŽn en zijn frisse design. De rechte zitpositie samen met het comfortabele zadel is ontworpen voor een bijzonder comfortabel rijgevoel, daarmee kun je talloze uren op de fiets doorbrengen. Voor maximale veiligheid is de Gotour ook verkrijgbaar met het nieuwste ABS-remsysteem. Zeer praktisch zijn bovendien de bagagedragers met zijtasbevestiging, de spatborden en de krachtige en elegant ingebouwde verlichting. De bagagedrager is goedgekeurd voor een belasting tot 27 kg en is daardoor geschikt voor een kinderzitje.


Specificaties

Merk:Flyer
Model:Gotour 7.10 Mixed
Staat:Nieuw
Maat:49 cm
Versnellingen:10
Voorraad:
Art. nummer:49230
Frametype:Lage instap
Versnellingen:10
Kleur:Cold Anthracite
Alle specificaties tonen

Framemaat CalculatorDe berekening is indicatief. Wilt u er zeker van zijn dat de framemaat bij u past kom dan even naar onze winkel om de juiste framemaat te berekenen.Kies je frame

Lage instap

Kies je kleur

Cold Anthracite

Kies je maat

49cm

Prijs

Ä 5.199,-
Ä 4.799,-
Prijs per maand klik hier.Fabrikant / importeur:
Flyer
http://www.flyer-fietsen.nl/


PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Aangesloten bij:
ANWB Fiets Lease
Bovag TWB
Fiscfree
Lease A Bike
NFP Fietsplan


Certificering:
RDW erkend

Dealer van:
Unigarant Verzekeringen

Deel het met uw vrienden!

Alpina
Cortina
Flyer
Gazelle
Johnny Loco
Koga
Levit
Loekie
Pegasus
Sparta